Koronaviru se v Krušných horách nedaří

26. březen 2020, Zpravodajství z Krušných hor, sepsal Krušnohorci, čteno: 2930x.

Krušné hory  |  Krušnohorci

Krušné hory | Autor: Krušnohorci

Jeden by v posledních dnech mohl nabýt pocitu, že nikam nemůže a celý den musí být zavřený doma. A možná si tak může odskočit do obchodu pro jídlo a pak honem domů.

Opak je pravdou. Nadcházející dny budou lákat k výletům. Pohyb na čerstvém vzduchu a dobrá nálada významně prospívá k posílení imunity a celkovému zdraví organizmu. Ani vláda není proti. Zakazuje jakékoliv setkávání lidí, ale procházky do přírody vyloženě doporučuje. Jsme v režimu omezení volného pohybu, nikoliv zákazu vycházení.

Ministr Hamáček: Nikdo nikomu nezakazuje jít na procházku. Lidé mají možnost jít do parku nebo do přírody. Je ale potřeba omezit na minimum mezilidský kontakt.

Nechte tedy stres v údolí a nechte se zlákat k výletu na hory. Zabalte svačinu, přibalte rukavice, kulicha a hurá ven!

Máme pro vás pár tipů:

Specifika výletování v době koronavirové

Vystříhejte se hromadných výletů, choďte pouze s rodinnými příslušníky, se kterými sdílíte jednu domácnost. Neberte babičku a dědu. Vyražte tam, kde se dá předpokládat, že nikoho nepotkáte, při setkání s jinými osobami se zahalte rouškou. Vezměte si s sebou vlastní jídlo (svačinu) - restaurace jsou zavřené.

Další obrázky

Označit si jako oblíbené

Přidat mezi oblíbené výletyPřihlaste se a označte si tento článek jako oblíbený, abyste ho později snáz našli.

Počasí

Atributy výletu

Nahlásit nepřesnost

Informace zde sepsané platí k datu vydání článku. Budu rád, když mě upozorníte na změnu nebo aktualizujete informace. Využijte k tomu tento kontaktní formulář. Děkuju, Honza

Tags

#krusnehory #erzgebirge #oremountains #krusnohorci #kamnavylet #tipynavylet #navylet #vylet #zazitky #lesy #dolesa #priroda #doprirody #jecozazit #honemven #navylete #aznahoru #nahory #horyapriroda



Kontakt na autora webu

Krušnohorské jeřabinyhttps://www.krusnohorci.cz
krusnohorcizavinacgmail.com