Dovolená v Krušných horách: zájemců bude hodně, míst málo

03. duben 2020, Zpravodajství z Krušných hor, sepsal Krušnohorci, čteno: 3548x.

Dovolená v Krušných horách  |  Krušnohorci

Dovolená v Krušných horách | Autor: Krušnohorci

Do ciziny to letos zřejmě moc nepůjde, takže je nejvyšší čas plánovat dovolenou v tuzemsku. Hodně lidí to pochopilo a termíny se pomalu plní. Oblíbené lokality hlásí nárůst zájmu. Neodkládejte vaší dovolenou v krásné přírodě Krušných hor!

Dovolená v Krušných horách

No dobře, zas tak zaručené zprávy nemáme, ale chytří lidé vědí a začínají plánovat. Pokud vás lákají Krušné hory, tenhle článek vám pomůže s plánováním:

1) vyberte si lokalitu
2) najděte si ty pravé výlety pro vás
3) vyberte si, jak a kde budete bydlet

Vyberte si lokalitu

Krušné hory mají na délku přes 100km. Musíte si vybrat jestli chcete navštívit spíše západní část, s centrem u Božího Daru, nebo východní část s centrem na Mostecku. Upřímně - infrastruktura je připravená víc na západě, víc divočiny na východě. Pokud plánujete s dětmi, možná je lepší zůstat na východě v dosahu velkých měst a bazénových komplexů, dětských hřišť. Pokud chcete doplnit vaše výlety lázeňskými procedůrami, pak Karlovarsko je ta oblast, kterou hledáte. Každopádně vybírejte podle lokality.


Najděte si ty správné výlety pro vás

Máte rádi přírodu, rozhledny, hrady nebo procházky - vybírejte výletypodle jejich typu. Jedete s pejskem, s dětmi, na kole, po památkách Unesco? - Vybírejte podle atributu. Nemůžete se rozhodnout, tady jsou naše doporučení pro Vás:


Kde se ubytovat?

Každý článek s výletem obsahuje o tipy na ubytování poblíž. Ubytovacích kapacit je v horách pro běžnou sezonu dostatek. Letos budou zřejmě chybět. Můžete je tak doplnit o hotely a kempy v podhůří a výlety na hory plánovat z údolí. Na hory je to kousek. Na přehledné mapce, najdete ubytování v Krušných horách. Nevybrali jste si? Zkuste ještě booking.com.


Speficika Krušných hor


Krušné hory mají své specifické možnosti. Vzhledem ke spíše rovinatých vrcholům nabízejí dobrodruhům a sportovcům netradiční zážitky. Co třeba zkusit přejezd Krušných hor na kole?

Další obrázky

Označit si jako oblíbené

Přidat mezi oblíbené výletyPřihlaste se a označte si tento článek jako oblíbený, abyste ho později snáz našli.

Počasí

Atributy výletu

Nahlásit nepřesnost

Informace zde sepsané platí k datu vydání článku. Budu rád, když mě upozorníte na změnu nebo aktualizujete informace. Využijte k tomu tento kontaktní formulář. Děkuju, Honza

Tags

#krusnehory #erzgebirge #oremountains #krusnohorci #kamnavylet #tipynavylet #navylet #vylet #zazitky #lesy #dolesa #priroda #doprirody #jecozazit #honemven #navylete #aznahoru #nahory #horyapriroda



Kontakt na autora webu

Krušnohorské jeřabinyhttps://www.krusnohorci.cz
krusnohorcizavinacgmail.com