Ohlédnutí za rokem 2022 a jak je to s těmi jeřabinami

28. prosinec 2022, Zpravodajství z Krušných hor, sepsal Krušnohorci, čteno: 1054x.

Jeřabiny  |  Krušnohorci

Jeřabiny | Autor: Krušnohorci

Milí Krušnohorci,
je tu poslední týden roku a tak se sluší si trošku zabilancovat. Co vás nejvíc zajímalo, nové funkce webu a jak je to s těmi jeřabinami.

Co jste nejvíc četli

V žebříčku se jednoznačně projevil hlad po vánočních zážitcích způsobený covidovým půstem. 3 články z 10 jsou o Vánočních trzích. Se člověk celý rok snaží a konzum to v posledním měsíci totálně přebije. :)

Dále v žebříčku figurují takové stálice jako je lanovka na Komárku a občerstvení u Červené jámy. Letos k nim přibyly i Fláje. To jsou super výlety a mohu je jenom doporučit, na Flájích máme nové bistro, prohlídky hráze a prostě je to tu kus přírody i ve východních K.h. V žebříčku dále zůstává urbexový výlet na Sauersack (jeho umístění v TOP 10 je dáno zájmem lidí nejenom z Krušnohoří, a tak se nám zde auditorium rozšiřuje), dobře skóruje bazén v Teplicích (pro mě trošku překvapení) a adrenalinový zipline na Klínech (díky své unikátnosti určitě oprávněný výsledek).

Počítadla už jsou vynulovaná a tak začínáme měřit pro rok 2023.

Novinky v komunikaci

Ke konci roku jsem opět rozeběhl Krušnohorský newsletter. Pokud raději omkrnete co je nového přes email, zaregistrujte se do něj a 2x-3x do měsíce dostanete email s novými tipy na výlet, přehledem víkendových akcí a událostmi, které by neměly uniknout vaší pozornosti.

Krušnohorský newsletter

Jak je to s těmi jeřabinami?

Krušnohorské jeřabinyOku pozorného čtenáře neuniklo, že tu a tam na vás vyskočí ikonka jeřabinek. Jeřáby jsou jedním z charakteristických stromů Krušných hor, a tak jako na stromě najdete mnoho bobulek jeřabin, stejně tak, jako tady na webu najdete mnoho tipů na výlety. A tak mi přišlo logické tohle spojení. A tak teď, když uvidíte někde logo jeřabin, vzpomenete si na Krušnohorce. Logo postupně zapojuji do grafiky webu, ať už do ikonky oblíbených položek prohlížeče, do avatarů na sociálních sítích, nebo do odznáčku patronů webu.

Jaký bude rok 2023?

Budu pracovat na několika frontách - oprašovat starší (dříve sepsané) tipy v Česku, prozkoumávat víc německou část, chtěl bych se podívat na nějaké e-knihy (prostě materiály do kapsy). Otevírám se obchodním sdělením, věřím, že jsou pro vás tématická, zajímavá a není jich moc (a mě pomáhají financovat výletování. Ubytování pomalu překlápím do spolupráce s Bookingem (udržovat aktuální tuhle část bylo časově hodně náročné a nikdy nejsem sám schopen dosáhnout detailu a aktuálnosti těchto platforem.

A co ještě?

Jestli to, co dělám, vám dává smysl, budu rád, když se stanete odběratelem mého Youtube kanálu Krušnohorci, případně se stanete přáteli na Facebooku nebo Instagramu. Pokud chcete přispět na chod webu, můžete tak učinit jednou z forem patronství. Díky Vám!

Všechno nejlepší do nového roku, hodně zdraví a nepřeberně pěkných zážitků z výletů do hor!

Další obrázky

Označit si jako oblíbené

Přidat mezi oblíbené výletyPřihlaste se a označte si tento článek jako oblíbený, abyste ho později snáz našli.

Počasí

Atributy výletu

Nahlásit nepřesnost

Informace zde sepsané platí k datu vydání článku. Budu rád, když mě upozorníte na změnu nebo aktualizujete informace. Využijte k tomu tento kontaktní formulář. Děkuju, Honza

Tags

#krusnehory #erzgebirge #oremountains #krusnohorci #kamnavylet #tipynavylet #navylet #vylet #zazitky #lesy #dolesa #priroda #doprirody #jecozazit #honemven #navylete #aznahoru #nahory #horyapriroda



Kontakt na autora webu

Krušnohorské jeřabinyhttps://www.krusnohorci.cz
krusnohorcizavinacgmail.com