Celý den po Ústeckém kraji, v Drážďanech a okolí

30. říjen 2010, Zpravodajství z Krušných hor, Elbland, sepsal Krušnohorci, čteno: 8938x.

Celý den po Ústeckém kraji, v Drážďanech a okolí (jízdenka Regionet)  |  -

Celý den po Ústeckém kraji, v Drážďanech a okolí (jízdenka Regionet) | Autor: -

Síťová jízdenka REGIONet Labe-Elbe nabízí výhody integrované jízdenky vhodné pro celodenní cestování v Ústeckém kraji nebo při cestě do Drážďan a okolí. Na jednu jízdenku máte možnost cestovat všemi vlaky ČD (vlaky kategorie EC jen na území Ústeckého kraje), vlaky Trilex společnosti Vogtlandbahn a linkami smluvních autobusových dopravců, včetně městské hromadné dopravy v Děčíně, Ústí nad Labem, Teplicích, Mostě, Litvínově, Chomutově a Jirkově. Je ideální pro skupinové turistické výlety i pro běžné cestování, protože není omezena na určité dny, ale lze ji zakoupit a použít každý den v týdnu.

Tato jízdenka zároveň spojuje Ústecký kraj a Sasko, kde můžete využívat prostředky veřejné hromadné dopravy zahrnuté do sítě dopravního svazu Horní Polabí (VVO). Velmi oblíbená je zejména při cestách do Drážďan a okolí. Mimo to lze jízdenku částečně uplatnit při cestách do oblasti dopravního svazu ZVON kam zasahují autobusové linky 409, 410 a železniční linka Trilex (platí v úseku Rybniště - Zittau).

V nabídce jsou 3 druhy jízdenek:

Jízdenka pro 1 osobu 200,- Kč
Jízdenka pro malou skupinu až 5 osob bez věkového omezení 400,- Kč
Doplatková jízdenka pro přepravu jízdního kola 90,- Kč

Jízdenka platí od zakoupení do 4 hodin následujícího dne a zakoupit ji lze v pokladnách ČD a předprodejích smluvních autobusových dopravců, u kterých lze zároveň na jízdenku cestovat (Autobusová doprava s.r.o. Podbořany; Autobusy Karlovy Vary a.s.; Autobusy Kavka, a.s.; BusLine a.s.; ČSAD Slaný a.s.; Dopravní podnik města Děčína, a.s.; Dopravní podnik měst Chomutova a Jirkova a.s.; Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova a.s.; Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s.; Veolia Transport Teplice s.r.o.)

Více na stránkách webu Ústeckého kraje: http://www.kr-ustecky.cz/vismo/zobraz_dok.asp?id_org=450018&id_ktg=98825

Další obrázky

Označit si jako oblíbené

Přidat mezi oblíbené výletyPřihlaste se a označte si tento článek jako oblíbený, abyste ho později snáz našli.

Počasí

Atributy výletu

Nahlásit nepřesnost

Informace zde sepsané platí k datu vydání článku. Budu rád, když mě upozorníte na změnu nebo aktualizujete informace. Využijte k tomu tento kontaktní formulář. Děkuju, Honza

Tags

#krusnehory #erzgebirge #oremountains #krusnohorci #kamnavylet #tipynavylet #navylet #vylet #zazitky #lesy #dolesa #priroda #doprirody #jecozazit #honemven #navylete #aznahoru #nahory #horyapriroda



Kontakt na autora webu

Krušnohorské jeřabinyhttps://www.krusnohorci.cz
krusnohorcizavinacgmail.com