Cyklisté vítáni

12. říjen 2010, Zpravodajství z Krušných hor, Erzgebirge, sepsal Krušnohorci, čteno: 8231x.

Cyklisté vítáni  |  www.cykliste-vitani.cz

Cyklisté vítáni | Autor: www.cykliste-vitani.cz

Projekt Cyklisté vítáni poskytuje certifikaci kvality služeb ubytovacích a stravovacích zařízení, kempů a turistických cílů, poskytujících perfektní zázemí pro vás i vaše kola.

K získání certifikace musí objekt splnit specifická kritéria dle typu turistické služby, kterou poskytuje. Mezi posuzovaná kritéria patří možnost ubytování i pouze na jednu noc, nabídka energeticky vydatných snídaní s minimem tuků, možnost vyprání i usušení výstroje, možnost bezpečného ukladnění kola, poskytnutí základního vybavení na opravu jízdního kola, lékárničku, možnost převozu kola a další.

Turistická zařízení, která projdou certifikací, jsou označena zelenobílou znáčkou s usmívajícím se kolem. Certifikace obsahuje standardy srovnatelné se systémy jiných evropských zemí (např. např. Bett & Bike v Německu nebo RADfreundliche Betriebe v Rakousku). Seznam takových poskytovatelů pak najdete na interaktivní mapě.

Další obrázky

Cyklisté vítáni logo | Krušnohorci

Označit si jako oblíbené

Přidat mezi oblíbené výletyPřihlaste se a označte si tento článek jako oblíbený, abyste ho později snáz našli.

Počasí

Atributy výletu

U cíle výletu je možné parkování. U cíle výletu je možné parkování.
Výlet je zajímavý pro děti. Výlet je zajímavý pro děti.
Vhodné podmínky pro výlet na kole. Vhodné podmínky pro výlet na kole.
Cestou potkáte občerstvení. Cestou potkáte občerstvení.

Nahlásit nepřesnost

Informace zde sepsané platí k datu vydání článku. Budu rád, když mě upozorníte na změnu nebo aktualizujete informace. Využijte k tomu tento kontaktní formulář. Děkuju, Honza

Tags

#krusnehory #erzgebirge #oremountains #krusnohorci #kamnavylet #tipynavylet #navylet #vylet #zazitky #lesy #dolesa #priroda #doprirody #jecozazit #honemven #navylete #aznahoru #nahory #horyapriroda



Kontakt na autora webu

Krušnohorské jeřabinyhttps://www.krusnohorci.cz
krusnohorcizavinacgmail.com