Teambuilding Krušné hory

14. únor 2016, Zpravodajství z Krušných hor, sepsal Krušnohorci, čteno: 5500x.

Teambuilding  |  Krušnohorci

Teambuilding | Autor: Krušnohorci

Tak nás napadlo, že dáme dohromady takový nápadníček aktivit a zážitků, který mohou osoby plánující teambuilding (po staru výjezdní zasedání) využít a nechat se inspirovat.


Co je to teambuliding? Mělo by se jednat o zajímavé aktivity, které můžete nabídnout svému šéfovi za účelem stmelení kolektivu pracovníků řekněme v počtu do 30 osob. Může se jednat o sportovní výkony, emoční zážitky, gurmánské labužničení, odkazy na agentury pořádající stopovačky po lese apod. Samozřejmě spojené s Krušnými horami a Krušnohořím.


Offroad Safari

Tenhle projekt zážitkových offroad výletů v podání Martina Bareše nás nadchnul už při svém vzniku. Nyní Offroad Safari nabízí více než 20 tématický výletů terénními auty. Vychutnat si můžete podzemí Krušných hor, lágry a kryty z druhé světové války, těžbu z blízka v uhelném velkolomu, rýžování granátů nebo třeba víkendový offroad vandr po horách.


Sportovní teambuilding na Klínech

Hotel Emeran na Klínech pořádá zimní i letní teambuildingové aktivity. Kromě klasického lanového parku, nordic walkingu nebo paintballu nabízí i netradiční sjezd na terénních koloběžkách, jízdu se psím spřežením (celoročně), bojovky a hry v přírodě, jízdu rolbou, jízdu na sněžných skůtrech nebo noční výlet na sněžnicích.


Trailpark Klínovec

Moc pěknou aktivitou je jízda z kopce na terénních koloběžkách. V některých areálech přímo po sjezdovce, některé na to mají přímo zaměřené traily - V Trail park Klínovec máte na výběr několik tras dle zkušeností účastníků.


Areál Plešivec se stává komplexnějším

Na Plešivci u Abertam vyrostl pro zimní měsíce velmi pěkný lyžařský areál. Ale nudit se tu nebudete ani v létě. Zdejší lanový park dodá dostatek kuráže překonat svůj strach. A bydlet můžete hned vedle v novém Hotelu Orion.


Selský dvůr Braňany u Mostu

Nabízí prostory pro večírky, firemní oslavu či teambuilding. Restauraci s menším salonkem až pro 40 hostů + terasa, soukromý salonek až pro 100 hostů + terasa, ubytovací kapacitu až 25 lůžek, školící místnost, taneční sál. Konferenční místnost cca pro 40 hostů. Více najdete na webu Selský dvůr Braňany.


Na něco jsme zapomněli?

Pošlete nám své tipy, rádi se také inspirujeme něčím novým.

Další obrázky

Označit si jako oblíbené

Přidat mezi oblíbené výletyPřihlaste se a označte si tento článek jako oblíbený, abyste ho později snáz našli.

Počasí

Atributy výletu

Nahlásit nepřesnost

Informace zde sepsané platí k datu vydání článku. Budu rád, když mě upozorníte na změnu nebo aktualizujete informace. Využijte k tomu tento kontaktní formulář. Děkuju, Honza

Tags

#krusnehory #erzgebirge #oremountains #krusnohorci #kamnavylet #tipynavylet #navylet #vylet #zazitky #lesy #dolesa #priroda #doprirody #jecozazit #honemven #navylete #aznahoru #nahory #horyapriroda



Kontakt na autora webu

Krušnohorské jeřabinyhttps://www.krusnohorci.cz
krusnohorcizavinacgmail.com